Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw

“Lenin had zeker gelijk. Er is geen subtielere, zekerder manier om het fundament van een samenleving te ondergraven dan door ondermijning van de munteenheid.”

John Maynard Keynes

Derivaten

Vanzelfsprekend heeft de Kunst Reserve Bank ook afgeleide producten. Bij ons zijn dat alleen geen schimmige speculaties met fictieve waarden, maar tastbare goederen waarmee je werkelijk iets in huis haalt.

Poster

Op veler verzoek zijn er reproducties van deze houtsnede gedrukt. Voor slechts € 15 ontvangt u een door de initiatiefnemer van de bank gesigneerd exemplaar.

€ 15.00 (€ 12.40 excl. BTW)

Ledenmunt & Filiaalmap

Het lidmaatschapsbewijs van de Kunst Reserve Bank geldt voor het leven en komt in de vorm van een speciale ledenmunt ontworpen door Melle Hammer. Als nieuw lid ontvangt u tevens de filiaalmap waarmee u thuis uw eigen filiaal kunt opzetten.

Als filiaalhouder krijgt u een bonus van 10% voor iedere munt die via uw filiaal wordt besteld. Stelt u uw filiaal ook open voor publiek dan wordt dit zelfs verhoogd tot 20%!

€ 25.00 (€ 20.66 excl. BTW)

Houtsnede IK VERKLAAR

Een keiharde maatregel na de crisis van 2008 is dat bankiers tegenwoordig verplicht zijn een integriteitsverklaring te ondertekenen. Speciaal voor de Kunst Reserve Bank heeft Ron Peperkamp een (licht aangepaste) versie ontworpen. Van deze houtsnede (60 x 100 cm) zijn 25 exemplaren met de hand gedrukt. Een must voor consciëntieuze kunstenaars, kunstliefhebbers... en natuurlijk voor bankiers!

€ 302.50 (€ 250.00 excl. BTW)

Houtsnede IK VERKLAAR - ingelijst

Print, inclusief passepartout en aluminium lijst.

 

€ 423.50 (€ 350.00 excl. BTW)

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Stationsplein, Eindhoven — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl