Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw 

“Iedereen kan geld maken. De truc is om het geaccepteerd te laten worden.”

Hyman P. Minsky

Agenda

Stadsleven 'Big Spenders'

Datum:maandag 30 november 2015
Tijd:20:00 uur
Locatie:De Balie, Amsterdam

N.a.v. een eerdere nieuwsbrief waarin zijdelings de falende marktwerking rond vastgoed aan de orde kwam, is Ron Peperkamp uitgenodigd voor de publieke talkshow Stadsleven van Tracy Metz. Dat gaat niet over de bank, maar over de stad als investeerobject. In een korte presentatie zal onze directeur het economische principe van price-capping toelichten en een voostel doen voor een maximale vierkantemeterprijs voor vastgoed in de Amsterdamse grachtengordel.

Voor info en programma zie de website van Stadsleven.

 

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl