Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw 

“De reden waarom de onzichtbare hand vaak onzichtbaar is, is omdat hij er vaak niet is.”

Joseph E. Stiglitz

Agenda

Algemene Ledenvergadering

Datum:zondag 1 mei 2016
Tijd:14:00 - 16:00 uur
Locatie:ArtKitchen Gallery Hemonylaan 6a 1074 AW Amsterdam

Tijdens de vergadering zullen alle ideeën worden besproken en, voor zover mogelijk, als concrete voorstellen meteen ter stemming worden gebracht. Alle leden – d.w.z. degenen die een munt van de KRB bezitten en/of een KRB pas hebben – zijn stemgerechtigd. Iedere munt geldt als één stem. Op vertoon van uw ledenpas en/of de certificaten die u bij de munt heeft gekregen, ontvangt u een overeenkomstig aantal stembordjes. Introducés zijn van harte welkom. Zij kunnen door aanschaf van een KRB munt ter plekke lid worden en stemrecht verwerven.

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl