Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw

“Bankiers zijn helemaal niet conservatief. Ze zijn alleen ongelooflijk begaafd in zelfbedrog door de kans op een groot, alles verwoestend verlies onder het tapijt te schuiven.”

Nassim Nicholas Taleb, The Black Swan

Agenda

Kunstboulevard Alkmaar

Datum:maandag 21 april 2014
Tijd:12:00 - 19:00 uur
Locatie:Alkmaar

Dit jaar staat het mobiele filiaal van de KRB opnieuw op de Kunstboulevard in Alkmaar.

HAL 25 – Pettemerstraat 15 – Overstad, Alkmaar
www.hal25.nl

Social Beta Event

Datum:vrijdag 16 mei 2014
Tijd:09:30 - 11:00 uur
Locatie:Heerlen

Kansen en uitdagingen in de maatschappij van vandaag en morgen. Van 14 t/m 16 mei vindt in Heerlen hét Euregionale event over nieuwe technologische ontwikkelingen en innovaties die er toe doen. Een event over de maatschappij van vandaag en morgen.

Ron Peperkamp zal hier een presentatie geven over de monetaire ideeën achter de KRB.

Meer informatie: event.socialbeta.eu

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Stationsplein, Eindhoven — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl